Proiect de Arhitectura: , arhitect Octavian Ungureanu

Expertiza Tehnica: Dr. ing. Helmuth Kober

Proiect Structura  Metalica:: inginer Loredana Vaduva, inginer Adrian Costoiu, inginer Serban MedianConstructor: Cella Invest SRL, inginer Catalin Aranghelovici.

Diriginte de Santier: inginer Mariana Castaian

Proiectul, inceput in 2010 a vizat modernizarea vilei in care TOSTO ROMANIA isi are sediul din Bucuresti.

Cladirea, construita in 1991, era constituita din subsol, parter, etaj si mansarda.

Proiectul de Arhitectura, Rezistenta si Instalatii, a propus demolarea mansardei si construirea unui etaj complet, adecvat activitatii principale a beneficiarului (proiectarea de utilaje industriale). Lucrarile au fost realizate in baza unei expertize tehnice. Conform acesteia, realizarea unui etaj pe o structura metalica nu presupunea consolidarea nivelurilor inferioare.

Atat proiectul de arhitectura, cat si cele de rezistenta si instalatii, precum si expertiza tehnica au fost intocmite de Trilitica Frame Invest.

Lucrarile de constructii au fost incredintate firmei de constructii Cella Invest, condusa de domul inginer Catalin Aranghelovici. Selectia constructorului s-a realizat printr-o licitatie desfasurata pe site-ul nostru de asistenta a clientilor, www.ctf-aic.ro. Pe acest site au fost postate toate piesele necesare executiei: plansele, memoriile si antemasuratorile din proiectele tehnice de arhitectura, rezistenta si instalatii. Aici ofertantii au solicitat lamuriri si in acelasi loc le-au fost furnizate datele suplimentare. Negocierile finale s-au purtat direct de catre beneficiarul lucrarii.

Diriginte de santier a fost doamna inginer Marina Castaian.

Proiect si Expertiza Tehnica pentru Etajare Cladire de Birouri